24/7

Nu je bent voorbereid kun je de briefing gaan doen aan de studio. Vul hem goed en compleet in!

Start met briefen van een dtp-opdracht

Je staat op het punt een opdracht in te dienen. Een opdracht indienen is simpel en snel. Vul al jouw bedrijfsgegevens in voor een correcte afwerking van de opdracht. Volledig en correct briefen voorkomt onnodige kosten en vertraging. Je gaat een overzicht ontvangen in jouw mail van deze briefing. De briefing is vrijblijvend tot aan het goedkeuren van de hierop volgende offerte.

Wanneer is je deadline?

De deadline bepaalt de prijs van het pakket of het uurtarief. Je kunt de opdracht ookmet spoed laten opmaken.

Omschrijving van de opdracht

Om je opdracht goed te verwerken hebben wij inzicht nodig in de werkzaamheden. Doe dit zo helder en concreet mogelijk. Je kan zelf ook werktekeningen toevoegen om dingen duidelijker te maken. Indien je briefing afwijkt van de daadwerkelijke opdracht, wordt er bovenop de offerte meerkosten berekend tegen uurtarief.

Archivering van de bestanden

Geef duidelijk aan wat voor bestanden je wilt ontvangen en wat we met uw bestanden moeten doen als de opdracht is verwerkt.

Bevestig de briefing

Je gaat nu de briefing afronden. Dat ging snel toch? Je moet nog wel onze voorwaarden goedkeuren. Zo houden we alles zakelijk en eerlijk. Wij houden ons aan de afsrpaak en dat verwachten we natuurlijk ook van jou. Bij ons geen kleine letters maar eerlijkheid en prestatiegericht.

  • Gegevens
  • Deadline
  • Briefing
  • Archivering
  • Bevestigen

Jouw gegevens

Kennen we je al?

Bedrijfsnaam

Naam contactpersoon

Adres

Postcode

Plaatsnaam

Telefoon

E-mailadres

Wanneer wil je de opdracht uitgeleverd hebben?

Datum:

Tijdstip:

Extra informatie

We bieden je de volgende uitleveringskeuze:

Standaard uitlevering 5 werkdagen = daltarief 4 werkdagen = geduldtarief 3 werkdagen = het standaard tarief Spoed uitlevering*: 2 werkdagen = haasttarief 1 werkdag = spoedtarief overnight = nachttariefbr> *Spoed uitleveringen zijn alleen mogelijk indien de planning dit toelaat. Wij behouden ons het recht om de opdracht af te slaan.br>

Omschrijf de opdracht

Maak een zo helder mogelijke briefing van uw opdracht. Probeer verwarring te voorkomen. Som het overzichtelijk op van wat er exact moet gebeuren. Voeg werktekeningen toe. Stuur eventueel werktekeningen mee in je aanlevering via wetransfer.com.

Afmeting hoogte in mm (indien gewenst)

Afmeting breedte in mm (indien gewenst)

Aantal pagina's of zijden (indien gewenst)

Hoe wil je het uitgeleverd hebben?

Wil je de open (bewerkbare) bestanden retour?

Hoe moeten we je kleuren en elementen gebruiken?

Verwerking huisstijl

Extra informatie omtrent de vormgeving

Het gebruik van fonts

Hoe moeten we je lettertypes gebruiken?

Extra informatie over de huisstijl fonts

Gebruik van afbeeldingen

Wat lever je aan?

Wat ontbreekt er aan beeldmateriaal?

Lage resolutie afbeeldingen geven een amateuristische indruk. Echter de aanlevering is jouw verantwoordelijkheid. Wij geven je de mogelijkheid om stockfoto's bij ons in te kopen. Wij werken uitsluitend met een pro-account bij shutterstock.com. Je mag hier foto's uitzoeken, die je later bij ons kunt inkopen. Noteer hieronder de nummers van de stock-foto's.

Noteer hier de gekozen stockfoto's. B.v. stock468476864 = foto figuur 1

Extra informatie

Gebruik van teksten

Hoe ga je de teksten aanleveren?

Extra informatie

Heb je een deadline bij een drukker of leverancier?

Datum:

Tijdstip:

Heb je aanleverspecificaties ontvangen van uw drukker

Indien je een leverancier hebt gevonden, dien je de specificaties indien nodig aan te leveren. Lever je specificaties aan via je aanlevering met wetransfer.com. Het drukklaar maken gaat tegen uurtarief. Indien je het drukwerk regelt via creatief-dtp.nl dan vervallen deze kosten. Wij nemen dan deze kosten voor onze rekening.

Drukken van de opdracht

Wie gaat de opdracht drukken?

Indien je een externe drukker heeft gevonden dien je zijn specificaties aan te leveren. Specificaties die afwijken van een standaard aanlevering in pdf, worden gezien als meerprijs. Je betaalt dan prepress-kosten. Ook contact met uw drukker wordt gezien als meerprijs. Indien je drukwerk besteld bij ons, zijn de prepresskosten inbegrepen.

Wat is er besteld bij externe drukker? Oplage, papiersoort, afwerking

Adres van externe drukker

Contactpersoon bij drukker

E-mailadres

Aanlever methode(eventuele inlogs voor ftp systemen) Je betaalt hiervoor prepress kosten

Extra informatie

Aanlevering en archivering

Wilt u de opdracht na afronding, de bestanden in ons archief houden?

Ik verklaar dat:

Naar waarheid aangeleverd Ik begrijp dat ik een overeenkomst aan ga. Ik verklaar dat ik het briefingsformulier naar waarheid en volledig heb ingevuld. Ik heb daarbij alle onderdelen vermeld en aangeleverd, die deze opdracht nodig heeft om succesvol afgerond te worden. Ik ben me ervan bewust dat alle extra werkzaamheden voortvloeiend uit verborgen werkzaamheden in deze opdracht, berekend worden tegen het gekozen tarief. Wij koppelen hierbij op voorhand een aangepaste briefing met extra verwachte kosten terug. Tarief en afwijkingen briefing Deze opdracht gaat uitgevoerd worden tegen het gekozen tarief of het gekozen pakket. De opdracht wordt door onze studio uitgevoerd volgens briefing. De opdracht wordt getoetst op de briefing en of dit in lijn is met deze briefing. Bij afwijkingen wordt er contact met je opgenomen en wordt deze briefing aangepast en ter akkoord aangeboden. Betaling en facturatie Ik betaal niet de geschatte uren, maar de daadwerkelijke opmaak minuten. Dit kan dus afwijken door uitloop in geschatte werkzaamheden. Ik ben me ervan bewust dat ik een eindproduct krijg in lage resolutie. Ik krijg een overzicht met werkminuten en een link naar het betreffende tarief of pakket. Nadat ik de betaling heb gedaan, ontvang ik direct het hoge resolutie bestand. Correcties worden achteraf tegen tarief op dezelfde manier voorgelegd. Correcties die te verwijten zijn aan een verkeerde uitwerking en bewezen kunnen worden met de briefing, worden uiteraard zonder extra kosten aangepast door creatief-dtp.nl. Gebreken De bestanden worden binnen het bestelde tijdsbestek aan u aangeleverd. Indien dit door problemen in de planning niet haalbaar is, wordt de opdracht tegen een lager tarief opgemaakt, met een langere levertijd. Hieraan worden geen rechten verleend aan mij. Archiveringskosten Indien de opdracht is afgehandeld worden uw bestanden maximaal 1 maand bewaard. Daarna worden bestanden verwijdert van onze server. Indien je de bestanden bewaard wil laten, betaald je archiveringskosten per gebruikte gigabyte. Ga terug in de briefing om dit aan te geven in deze briefing.

Vink de verklaringen aan:

Zijn er nog dingen die je wil toevoegen, maar je kon ze nergens invullen? Doe dat maar hier

Meer informatie

– over verpakkingen opmaken

……………………………………………………

– over p.o.s. materialen

……………………………………………………

– over folder ontwerpen

……………………………………………………

Meer informatie over

– onze dtp uurtarieven

……………………………………………………

– korting op onze uurtarieven

……………………………………………………

– een opdracht met spoed

……………………………………………………

Dit product drukken

– uitbesteden aan ons

……………………………………………………

– drukken bij een drukker

……………………………………………………

– drukklaar kosten

……………………………………………………

Vragen over producten

– neem contact op

……………………………………………………

– offerte aanvraag

……………………………………………………

– uitleg levertijd en kosten

……………………………………………………